Skor Online
Sweden       Logga in  |   Skapa konto   |   Kundkorg - 0
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Sekretessmeddelande
Välkommen till vår webbutik. Vårt mål är att du känner dig så bekväm att använda vår hemsida när du handlar i din lokala köpcentret. När du köper produkt (er) från vår hemsida, vi tar frågan om säkerhet på allvar. Varje gång du ange ditt kreditkortsnummer, fakturerings- och leveransinformation när du handlar, kommer vi att använda industristandarden Secure Sockets Layer (SSL) för att förhindra att information från att avlyssnas.

Den information vi samlar in:

1. Personuppgifter

För tillämpningen av denna sekretesspolicy, personuppgifter: all information från där någon kan personligen identifieras, däribland namn, adress, telefonnummer, e-postadress, fakturering och kontoinformation, kredit- eller betalkort och annan information ordnad tillhandahåller varor eller tjänster. Vi samlar in personlig information från dig bara när du frivilligt ger oss den här informationen, till exempel när du registrerar ditt konto på webbplatsen och göra en beställning via webbplatsen.

2. Köpa produkter eller tjänster

Om du köper produkter bör du registrera dig hos oss. Det kräver att du anger din personliga information så att vi kan skapa ett konto. Detta inkluderar ditt namn och kontaktuppgifter, eller i fråga om företag, information om företag, avdelning eller sammanslutning göra inköp eller inrätta kontot.

Hur vi använder din information?

Vi använder personlig information som samlas in på webbplatsen för följande ändamål: att förstå dina behov och önskemål; att utveckla, marknadsföra, sälja eller tillhandahålla produkter och tjänster; att genomföra undersökningar, forskning och utvärdering; att hantera och utveckla vår verksamhet och verksamhet, administrera konton, och samla in och bearbeta betalningar; för att upptäcka och skydda oss och andra tredje parter mot vårdslöshet, bedrägeri, stöld och annan olaglig verksamhet.

Säkerhet

Vi använder vissa säkerhetsåtgärder för att skydda den personliga information som du skickar till webbplatsen. Till exempel använder vi brandvägg teknik, lösenordskontroller och andra tekniska och rättssäkerhetsgarantier för att upprätthålla webbplatsen. Även om vi har genomfört ovanstående säkerhetsåtgärder för denna webbplats, bör du vara medveten om att 100% säkerhet är inte möjligt.

Hantera din personliga information

Att tillåta oss att ge dig bättre, vi uppmuntrar dig att regelbundet se över och uppdatera din personliga information. Du kan få på begäran en sammanfattning av den personliga informationen på skiva med oss. Du kan också begära att vi korrigera eventuella sådan personlig information om dig, ta bort sådan information från sin marknadsföring databaser, eller avyttra någon eller all personlig information om dig.

För att göra varje begäran som beskrivits ovan, eller om du har några frågor om denna sekretesspolicy, skicka ett mail till oss.

Frakt & returer

Kontakta oss

Copyright © 2019 www.hanaxhana.com. Powered by Skor Rea Online
top