Skor Online
Sweden       Logga in  |   Skapa konto   |   Kundkorg - 0
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Frakt & Retur
standard leverans

Kunderna kan räkna med att ha sin korrekt ifylld beställning levereras inom 6-10 arbetsdagar, beroende på slutdestinationen. En arbetsdag är måndag till fredag, utom helger och helgdagar.

För att skydda alla paket kommer att kräva din signatur på delivery.We föreslå leverans till ett hem eller företagsadress där någon är tillgänglig att underteckna för leverans under kontorstid.

Vi använder flera olika transportföretag. Beroende på din beställning kvantitet och leveransadress. Lova dig om säker sjöfart och rätt objekt. Dessa inkluderar: EMS, UPS, TNT, DHL och Fedex.

Beställningarna vanligtvis skickas inom 24 timmar från orderdatum. Efter det att varorna skickas, kommer vi att ge dig ett spårningsnummer för spårning på nätet direkt via e-post. Om du inte har fått leverans brev anmälan, kontrollera din brevlåda eller kontakta oss.

sena leveranser

Om du inte har fått din beställning inom det förväntade leverans tidsperiod som anges kontakta oss, kommer vi att svara dig och lösa dem som tidigast.

indragningar

Om du vill annullera din beställning, vänligen kontakta oss omedelbart. Orsak att vi behandla alla order så snabbt som möjligt inom 24 timmar efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Och levereras order kan inte avbrytas. Hoppas du kan förstå i denna viktiga point.Thank dig!

Returer Policy & Process

Vi är mycket stolta över vårt rykte för kvalitet, och om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp, kommer vi att hjälpa dig med ett utbyte eller återbetalning.

Objekt måste gås tillbaka inom 14 dagar från ursprungliga leveransdatum i en resalable tillstånd (oanvända, otvättade, med märker fortfarande fäst). Utbytet / returformulär måste inkluderas med objektet när återvände. Vi rekommenderar att du använder rekommenderat brev som vi inte tar ansvar för poster som inte mottagits om en kund försöker skicka ett objekt till vårt företag via icke rekommenderat brev. Låt 10 dagar från den dag du returnera produkten för ditt konto krediteras eller utbytesprodukt som skall återlämnas.

Tyvärr kan vi inte acceptera returer som inte köpts på nätet eller via våra butiker. Vi kan inte byta produkt en stil inte inom vår Outlet nätet sortiment.

felaktiga artiklar

Objekt kommer att inspekteras av vår produkt Bedömningar lag och om objektet bedöms vara felaktiga på grund av tillverkning eller tyg defekt, kommer vi att ersätta eller återbetala utan extra avgifter frakt. Om det bedöms inte vara felaktig, kommer det inte att kvalificera sig för ett utbyte eller återbetalning enligt denna returtypen.

Om du ändrar dig

Vi kan inte acceptera artiklar som har haft taggarna bort, har anpassats, slitna eller tvättas. Sinnesändring retur endast tillämpas på objekt i en resalable tillstånd. Ytterligare re-leverans fraktkostnad gäller inte för ersättningsartiklar. Vårt företag kommer antingen byta varan eller återbetala beloppet för posten, avdrag för den ursprungliga fraktkostnad.

felaktig Färg

Vi kommer att omfatta återleveranskostnader om färgen objektet som du mottog är inte vad du ursprungligen köpt. Som kunder kan uppskatta kan dock färger som visas på en internetutbyte inte vara en exakt matchning till fysiska varor, därför den färg som visas är illustrativ.

Bidrag för frakt och hanteringskostnader

Om vi ​​gjorde ett misstag och skickade fel ordning, eller om du har fått en skadad produkt, kommer vi att återbetala frakt- och hanteringsavgifter till ditt kreditkort. En kopia av ditt skatte faktura kan begäras för inköpsbevis.

Frakt & returer

Kontakta oss

Copyright © 2019 www.hanaxhana.com. Powered by Skor Rea Online
top